Het is alweer een tweetal jaar geleden dat ik deze zaak nog eens bezocht heb. Op hun webstek staan voldoende foto's waarop men het warme interieur kan zien, voldoende gedecoreerd met vooral Afrikaanse attributen. Op de achtergrond speelt een mix van Afrikaanse, lounge en andere muziek, vooral met percussie. Voor ons te hard en na een paar uur hing die hoelaboelamuziek wel ferm ons voeten uit.
Hebben er vanavond van de aanbevelingskaart trio van fazant, hert en kangoeroe met rode kool en knolselderpuree genomen en van de gewone kaart de fajitas (zie foto's). Van het eerste gerecht was de presentatie matig, de cuisson en de afkruiding waren perfect. Gewoon een lekker gerecht, maar geen gastronomie. De fajitas waren origineler gepresenteerd met kommetjes verse(!) guacomole, verse(!) salsa, ijsbergsla, geraspte mozarella, zure room en zwarte bonen. Lekker van smaak en prima in orde! Vreemd genoeg werden er maar twee (en dan nog kleine) tortilla's bij gepresenteerd wat veel te weinig was om al je groenten op te krijgen. Wanneer we er bij het afruimen een vriendelijke opmerking over maakten, antwoordde de dienster dat we er hadden mogen bijbestellen. Neen mevrouw, jij gaat in de fout met bij het opdienen dit niet onmiddellijk te melden. Een veel beter antwoord had geweest: "Ach, mijn excuses, ik ben bij het opdienen vergeten te zeggen dat jullie er mochten bijbestellen".
Ik heb op andere webstekken al enkele malen gelezen dat er blijkbaar een chronisch probleem is met de attitude van de bediening. Wij hadden een blonde kortgeknipte dame die wel vriendelijk was, maar telkens onnodig in de verdediging ging wanneer je iets zei of opmerkte. Wanneer de dame haar woorden wat meer zou wikken en wegen zou dit al helemaal anders overkomen. Er bestaan daar cursussen voor...
Als besluit kan je stellen dat dit restaurant een origineel interieur én aangenaam geprijsde kaart heeft wat een bezoek best de moeite maakt. Als men nu alleen wat sleutelt aan de kwaliteit van de bediening en de kok...