Antwoord op Pieter Nuytinck;
Toch even een antwoord, want dit is toch te gek voor woorden.
Pieter vind de locatie 2.500€ prijzig.
Hij vergeet er wel bij te melden dat hij zelf wijn en Cava mee bracht waarop hij geen kurkrecht hoefde te betalen, en dit voor zijn 250 genodigden.
Dat hij al de andere dranken, , bieren, waters, frisdranken, zeer goedkoop aangeboden kreeg; dermate dat hij per persoon betaalde 0.651€, dit voor 1 persoon al zijn consumpties te samen, van zaterdag middag tot zondag ochtend. nen halve € per persoon. U leest het goed.
Uiteraard komt de drankbediening dan in opleg.
Dagen voordien kreeg hij de locatie reeds ter beschikking voor bijkomend eigen gewenste persoonlijke aankleding aan te brengen, zonder meer kost van de locatie.
Dit alles, met inbegrepen van onze unieke locatie, waar alle accommodatie aanwezig is, met tuinen, zwembaden, catacomben, bar, zalen, kampvuur, decoratie, tafels, stoelen, geluidinstallaties, enz. enz. aan 2.500€.
Ter vergelijking; Een tent huren met vloer voor 250 personen kost al zeker het dubbele, zonder enig iets ; zonder stoelen, tafels, geluidinstallatie, enz.
Wat de communicatie betreft;die liep inderdaad zeer raar; de reden zal ik hier niet plaatsen, maar ik denk dat het bovenstaande genoeg zegt.
Een antwoord op de culinaire kennis van alias, zo gezegd Mieke Verstraeten, in feite mr.Seppe van maatschappij Induver op 24 maart 2017.
Betreffende de desserten: deze worden grotendeels zelf gemaakt; bv. onze appeltaarten.
Ik denk dat mr. Seppe zijn culinaire kennis niet echt ver gaat; Deze appeltaart werd en wordt geserveerd met Cognac en lopende room. De bedoeling is dat de appeltaart lichtjes, op voorhand, koud ijsgekristalliseerde is van binnen; dit in combinatie met de ruim overgegoten cognac en room is… Overheerlijk!, en geeft een heerlijk warm gevoel, en tevens zorgt dan de friste van de appeltaart voor een versteviging van de smaken, waarbij deze samenvoeging één geheel wordt, zonder dat de suiker begint te overheersen. Dit in combinatie met een koffie is subliem. Dit moet men eten met een lepeltje. Een absolute aanrader. Dus niet uit de diepvries.
Tevens geven wij altijd ruim voldoende eten, voor meermaals te bedienen. Wij kregen dan ook vele complimenten van de genodigden op uw event.
Wat de temperatuur betreft; Er stond op 24 maart inderdaad een onaangename koude noordenwind. Wij hadden dan ook buiten een brandende vuurkorf voorzien voor diegenen die buiten wensten te staan.
Verwarming;
Het vuur in de catacomben en zaal werd vanaf de ochtend aangestoken. Daarbij werd een extra zwaar professioneel warmtekanon geplaatst van maar liefst 1800m³ h, aan 97° en 77.1 kw. Ook vele warmte paraplu’s werden geplaatst.
De zaal en de catacomben waren dus over verwarmd, wat mij herhaalde malen bevestigd werd door het personeel, die zich afvroegen of dit niet stiller moest staan.
Het is dan ook niet verwonderlijk dat u lapsus kritiek gebruikt om een deel van de overeenkomst niet na te komen.